Αρχή

Χριστίνα Τσέβη_TRAVELLINK PROJECT

Πως βλέπεις τη γραφιστική στην Ελλάδα; Μίλησέ μας για το αγαπημένο σας/σου project.Παρά τις αντίξοες συνθήκες, γίνονται πολλά όμορφα πράγματα στην Ελλάδα και χαίρομαι ιδιαίτερα γι’αυτό. Συνηθίζω να λέω πως το αγαπημένο μου πρότζεκτ είναι…το επόμενο. Φαντάζομαι όμως πως αυτό δεν είναι και η καλύτερη απάντηση, οπότε θα πω λίγο τυχαία πόσο ευχαριστήθηκα τώρα πρόσφατα τον κατάλογο που έφτιαξα για το Σπιρτόκουτο (καφέ/μπαρ στα Πετράλωνα). Είναι μία δουλειά πολύ διαφορετική από πράγματα που φτιάχνω συνήθως και είχα χρόνια να ασχοληθώ με κάτι αντίστοιχο. Είχα όμως την απόλυτη ελευθερία να κάνω στην κυριολεξία ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι και αυτό είναι πάντα τέλειο
Είναι τα ταξίδια μια μορφή έμπνευσης για τη δουλειά σου; Αν ναι, τι κάνεις σε ένα ταξίδι για αντλήσεις έμπνευση;

Τα ταξίδια δεν είναι απλά έμπνευση για τη δουλειά μου, είναι έμπνευση για τη ζωή! Πρακτικά δε χρειάζεται να κάνω κάτι πέρα απ’το να χαθώ στο μέρος στο οποίο βρίσκομαι-το ίδιο άλλωστε προσπαθώ να κάνω και στην Αθήνα Οπότε, πολύ περπάτημα και όλα τ’άλλα θα έρθουν μόνα τους!

 

Χελλόου! Είμαι η Χριστίνα, εικονογράφος, και δουλεύω μόνη (σα το λεμόνι) τα τελευταία 8 χρόνια. Εργάζομαι στο χώρο όμως από αρκετά πριν από αυτό.

 

Δουλειές της Χριστίνας Τσέβη μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.facebook.com/christina.tsevis

Η Χριστίνα Τσέβη συμμετέχει με αφίσα της στο Travellink Project έχοντας επιλέξει την αγαπημένη της πόλη.
Εγκαίνια έκθεσης: 26.05.17
Διάρκεια Έκθεσης: 26.05.17-01.05.17
Χώρος: metamatic:taf, Νορμανού 5, Μοναστηράκι