Αρχή

Infographics στον ΑΚΤΟ

Η δημιουργική ομάδα των Greek Infographics με τεράστια παρουσία με εργασίες, εκθέσεις και σεμινάρια σε πανεπιστήμια, forum, και συμμετοχή σε διαγωνισμούς αναλύει και παρουσιάζει στον ΑΚΤΟ σεμινάριο με θέμα : infographics η οπτικοποίηση της πληροφορίας

Τα infographics είναι ένας τρόπος επικοινωνίας με ένα τρόπο πιο ευχάριστο σε σχέση με την απλή κειμενική παρουσίαση. Το εργαλείο αυτό της ενημέρωσης ξεκινάει από τους μαρκετίστες, τους διευθυντές σύνταξης, τους δημοσιογράφους, τους ερευνητές και καταλήγει στους ινφογραφίστες όπου και θα υλοποιήσουν το τελικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να μάθουμε να αξιοποιούμε τα infographics δημιουργικά, ως εργαλεία επικοινωνίας και marketing, και να τα εντάσσουμε στη γενικότερη στρατηγική μιας εταιρίας ή ενός οργανισμού. Τα infographics υπάρχουν παντού, στα έντυπα, στις εφημερίδες, στα κινητά, στην τηλεόραση, στα μουσεία, σε σημάνσεις. Είναι το μέλλον της οπτικής επικοινωνίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επικοινωνίας, marketing, δημοσίων σχέσεων, αλλά και σπουδαστές ή αποφοίτους σχολών
σε αντίστοιχα αντικείμενα που θέλουν να αποκτήσουν εμπεριστατωμένη γνώση των infographics και να αναπτύξουν τις εργασιακές τους ικανότητες.

περισσότερα εδω