Αρχή

Luxury Packaging από την La Petite Jumelle

H La Petite Jumelle είναι μία  πλήρως καθετοποιημένη εταιρεία που για 45 σχεδόν χρόνια δεν σταματά να εξελίσσεται και να καινοτομεί. Μέχρι σήμερα εξειδικεύεται στην κατασκευή custom  made συσκευασιών υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας τη βιομηχανική με τη χειροποίητη παραγωγή. Κατασκευάζει πολυτελή κουτιά,stand,  classer, press kits, gift box, δειγματολόγια, καταλόγους, καρτολίνες, εξώφυλλα βινυλίου και cd κ.ά. σε μικρά και μεγάλα τιράζ.

Με στόχο τις  επενδύσεις και  που ενισχύουν την  αύξηση  της παραγωγικής της  δύναμης, αλλά και με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο και την συμμετοχή του στη δημιουργία η La Petite Jumelle είναι πλέον  μία πλήρως αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής πολυτελών  κουτιών  &  συσκευασιών ! Σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα της ομάδας της , την τεχνογνωσία, την ποικιλία των υλικών και τον αρμονικό συνδυασμό τους,  δημιουργεί τη NEW GENERATION OF LUXURY PACKAGING

Πρόσφατα μάλιστα επένδυσε σε ένα νέο μηχάνημα, ενισχύοντας με τον καλύτερο τρόπο την υπηρεσία κατασκευής Luxury Packaging Rigid Box. Με αυτή  της την επένδυση, μπορεί  πλέον να παράγει αυτοματοποιημένα και στη χώρα μας κουτί διάστασης μέχρι και  50x70x25 cm ύψος,  καθώς και λοξά κουτιά με ακρίβεια στις συμπτώσεις,  με ποικίλα υλικά (χαρτί, πανί, δερματίνη κ.α.) και δυνατότητα εσωτερικού γυρίσματος του ντυσίματος του κουτιού έως και 10 cm . Αξίζει να σημειωθεί πως η SLINE 700 είναι ένα καινοτόμο παγκοσμίως  πρωτοποριακό  μηχάνημα  παραγωγής πολυτελών συσκευασιών  που εξοικονομεί χρόνο, κόστος και ενέργεια βοηθώντας σημαντικά στην προστασία  του περιβάλλοντος.