Αρχή

Corn Studio_TRAVELLINK PROJECT

Πως βλέπετε τη γραφιστική στην Ελλάδα; Μιλήστε μας για το αγαπημένο σας project.Πιστεύουμε οτι η γραφιστική υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τη γραφιστική -πάλι- υψηλού επιπέδου του εξωτερικού. Θα χαρούμε όταν στο σύνολό του το design αποκτήσει ένα ικανοποιητικό επίπεδο και αυτό μάλλον θα γίνει όταν ανέβουν τα standards της αισθητικής του τόπου. Αυτό που μπορούμε εμείς σαν σχεδιαστές να κάνουμε, είναι να μιλάμε για το επάγγελμά μας, να εξηγούμε στους πελάτες μας και να προσπαθούμε να σχεδιάζουμε όσο πιο κατανοητά γίνεται και πάντα με έναν σκοπό και μια ουσία.Γενικά, αγαπημένα μας projects είναι τα ολοκληρωμένα, αυτά που μας χρειάζονται και τους τέσσερις να συνεργαστούμε για να τα δημιουργήσουμε. Φυσικά ο καθένας από εμάς ξεχωρίζει και μικρότερα projects που έχει ασχοληθεί ο ίδιος μόνο.
 Είναι τα ταξίδια μια μορφή έμπνευσης για τη δουλειά σας; Αν ναι, τι κάνετε σε ένα ταξίδι για αντλήσετε έμπνευση;Τα ταξίδια είναι ίσως η πιο αναγκαία μορφή έμπνευσης για εμάς και γι’αυτό ο καθένας μας προσπαθεί να ταξιδεύει όποτε βρεθεί η ευκαιρία αλλά και όλοι μαζί σαν ομάδα. Όταν ταξιδεύουμε μας αρέσει να δοκιμάζουμε καινούριες γεύσεις, να παρατηρούμε, να γνωρίζουμε καινούριο κόσμο, να φωτογραφίζουμε και να επιστρέφουμε πάλι πίσω για να εκτιμάμε και το “εδω”.

 

Είμαστε η Βάσια, ο Δήμος, ο Ανδρέας και ο Ηλίας ή αλλιώς Corn Studio. Tο γραφείο μας “φύτεψε” τους σπόρους του το 2009 και το 2012 ξεκίνησε να αναλαμβάνει ολοκληρωμένα projects οπτικής επικοινωνίας. Αγαπάμε το σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας και συσκευασίας, την εικονογράφηση, την τυπογραφία και το βίντεο αντίστοιχα! Ο καθένας μας έχει το δικό του “χωράφι” μέσα στο γραφείο και ο ένας παίρνει έμπνευση από τον άλλον. Έχουμε αναλάβει projects από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, για μεγάλες επιχειρήσεις και μικρές. Μας αρέσει να δουλεύουμε τα projects μας κατανοώντας τους πελάτες μας, τους οποίους πολύ συχνά ονομάζουμε και συνεργάτες μας. Παράλληλα με την οπτική επικοινωνία μας αρέσει να διοργανώνουμε events και εκθέσεις που έχουν να κάνουν με το design.

 

 

 

 

Δουλειές του Corn Studio μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.cornstudio.gr/

Το Corn Studio συμμετέχει με αφίσα του στο Travellink Project έχοντας επιλέξει την αγαπημένη του πόλη.
Εγκαίνια έκθεσης: 26.05.17
Διάρκεια Έκθεσης: 26.05.17-01.05.17
Χώρος: metamatic:taf, Νορμανού 5, Μοναστηράκι