Αρχή

Θέλεις να εργάζεσαι στον πιο δημιουργικό χώρο της πόλης;

Συνεργατική θέση ή γραφείο με το χαμηλότερο κόστος στο κέντρο της Αθήνας.

Να εργάζεσαι; Θέλεις γραφείο; Είσαι ένας αυτόνομος δημιουργός ή μια νέα start up;
Ασχολείσαι με τον χώρο του design, της φωτογραφίας, της μόδας, με τον προγραμματισμό ή κάνεις κάτι πραγματικά μοναδικό που δεν μπορεί να ενταχθεί αποκλειστικά σε έναν κλάδο;

Στον πιο δημιουργικό χώρο της πόλης;
Το Ρομάντσο, είναι η μοναδική δομή που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δημιουργούς και σε εντάσσει στην πιο δημιουργική κοινότητα της Αθήνας.

Εδώ, είσαι μέλος μιας οικογένειας με εμπειρία χρόνων, που σε βοηθά να αποκτήσεις εμπειρίες και να μεγαλώσεις.
Εδώ, δεν βρίσκεσαι σε ένα ασύνδετο ανθρώπινο περιβάλλον, αλλά γίνεσαι μέρος του μόνου δημιουργικού οικοσυστήματος της πόλης.
Εδώ, εμπλέκεσαι καθημερινά με πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις που σου δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να δικτυωθείς και να εμπνευστείς.
Εδώ, συμβιώνεις και με άλλους δημιουργούς ανταλλάσοντας υπηρεσίες, γνώσεις και τις ανησυχίες σας. Εδώ, εξελίσσεσαι!
Εκεί; Δεν υπάρχει εκεί.

Συνεργατική Θέση ή γραφείο;
Θέλεις να το κάνεις μόνος σου;

Μπορείς να μοιραστείς ένα studio μαζί με κάποιον άλλο επαγγελματία μέχρι η ιδέα σου να μεγαλώσει και να μην χωράει πια σε έναν κοινό χώρο. Εναλλακτικά μπορείς να έχεις ένα γραφείο αποκλειστικά για εσένα.

Ή με παρέα;
Πάρε τον φίλο σου και έλα να νοικιάσετε ένα studio μαζί.
Χαμηλότερο κόστος;
Οι χώροι μας είναι είναι άνετοι, με design και πλήρως εξοπλισμένοι! Κάθε studio έχει αυτόνομη θέρμανση και ψύξη, φύλαξη, καθαριότητα, γραμματειακή υποστήριξη, σταθερή τηλεφωνία και το πιο γρήγορο internet της πόλης (οπτική ίνα με δυνατότητα 100 mbps upload και 100 mbps download).
Πληρώνοντας μόνο το ενοίκιο σου, σου παρέχονται meeting room, φωτογραφικό στούντιο και εκθεσιακός χώρος όποτε τον χρειαστείς.
Τα φώτα εδώ στο Ρομάντσο, δεν σβήνουν στις 10. Είναι ανοιχτά επτά ημέρες την εβδομάδα και κλείνουν μόνο όταν εσύ το αποφασίσεις!
Το κόστος ξεκινά από 100 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας στο romantso@romantso.gr ή στο 216 7003325