Αρχή

Έρχεται η μεγαλύτερη σπουδαστική έκθεση για τις τέχνες και το design!

Ο ΑΚΤΟ παρουσιάζει, κάθε χρόνο, τη σπουδαστική έκθεση AKTO Art & Design Show. Η έκθεση φιλοξενείται στα δύο campus του ΑΚΤΟ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με στόχο να δώσει στον επισκέπτη μια σαφή εικόνα για την πορεία των σπουδών στον ΑΚΤΟ και για το δημιουργικό επίπεδο των σπουδαστών του.

Εγκαίνια έκθεσης
Τετάρτη 3 Ιουλίου | 18:00 | Athens Campus
Πέμπτη 4 Ιουλίου | 18:00 | Thessaloniki Campus

Η έκθεση καταλαμβάνει συνολική έκταση 5.500τ.μ. και παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις Τέχνες και στο Design. Τα έργα αποτελούν δημιουργίες των μελών της σπουδαστικής κοινότητας όλων των ειδικοτήτων και των προγραμμάτων σπουδών του ΑΚΤΟ, που εκπονήθηκαν στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024. Ξεχωριστή ενότητα της έκθεσης αποτελούν οι Διπλωματικές Εργασίες των τελειοφοίτων στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, που προσφέρει ο ΑΚΤΟ σε συνεργασία με το Middlesex University London.

Στο Art & Design Show 2024 παρουσιάζονται έργα:

Graphic Design / Interior Design / Comics Cartoon / Fashion Design / Animation & Game Design / Fine Art / Product Design / Photography


Η βραδιά των εγκαινίων αποτελεί, πάντοτε, σημείο αναφοράς για την ευρύτερη κοινότητα του ΑΚΤΟ! Μέλη της σπουδαστικής & ακαδημαϊκής κοινότητας, μέλη της κοινότητας AKTO Alumni, διοικητικό προσωπικό, ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι από τον ευρύτερο χώρο των Τεχνών και του Design αλλά και φίλοι του ΑΚΤΟ, γιορτάζουν μαζί την ολοκλήρωση της ακαδημαϊκής χρονιάς που πέρασε σε ένα μεγάλο party με dj set, αστείρευτο κέφι και δροσερά ποτά.


Διάρκεια έκθεσης: 3 Ιουλίου – 27 Σεπτεμβρίου ή 30 Σεπτεμβρίου 2024
Ώρες λειτουργίας: Η έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις ώρες λειτουργίας των campus.