Αρχή

Με την εγγραφή σου στον ΑΚΤΟ έως 31/12/23 κερδίζεις διπλά!

Αν ψάχνεις κορυφαίες σπουδές στο Art & Design, έλα στον ΑΚΤΟ! Μόνο εδώ θα βρεις όλο το φάσμα Ειδικοτήτων στις Τέχνες και το Design, όλες τις εκπαιδευτικές Βαθμίδες και όλους τους τρόπους για να σπουδάσεις αυτό που ονειρεύεσαι!

Τα Νέα Τμήματα που ξεκινούν τον Φεβρουάριο 2024 σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά, με όφελος έως και 2.800€. Για εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31/12/23, με το πρόγραμμα Early Entry κερδίζεις έκπτωση στα δίδακτρα.

 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Επίλεξε το πρόγραμμα σπουδών που σου ταιριάζει και ζήσε στον ΑΚΤΟ την κορυφαία σπουδαστική εμπειρία:

Open College
Πτυχίο στο Art & Design με Part – Time φοίτηση και παρακολούθηση 3 απογεύματα την εβδομάδα (2 δια ζώσης και 1 online). Σε συνεργασία με το κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο Middlesex University London.

Distance Learning
ONLINE σπουδές Art & Design, με παρακολούθηση 1 απόγευμα την εβδομάδα.

Master of Arts
Κορυφαίες Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Art & Design, από ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα κύρους, όπως ο ΑΚΤΟ, που οδηγούν στους διεθνώς αναγνωρισμένους πανεπιστημιακούς τίτλους του Middlesex University London.

ΙΕΚ
Ο ΑΚΤΟ είναι το μοναδικό ΙΕΚ στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στο Art & Design, προσφέροντας Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Για όσα ονειρεύεσαι, μη συμβιβάζεσαι!