Αρχή

Έρχεται το MO

Το πολυετές φεστιβάλ animation, «The Animattikon Project» θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το MO, ένα επίκαιρο φεστιβάλ Motion Graphics που θα λάβει χώρα στην πόλη της Λεμεσού, Κύπρος, από τις 26 έως τις 28 Οκτωβρίου.

Το MO είναι μια εκδήλωση που εστιάζει αποκλειστικά στα Motion Graphics, έναν τομέα του σχεδιασμού κίνησης που συνδυάζει γραφικά, κινούμενες εικόνες και ήχο, προκαλώντας εντυπωσιακά αισθήματα και εμπειρίες στο κοινό. Με την προσθήκη του MO, το φεστιβάλ εμπλουτίζεται με μια ακόμα εκδήλωση που αναδεικνύει τη δύναμη του design, τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις.

Αυτήν την στιγμή υπάρχει ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους δημιουργούς motion graphics, είτε προέρχονται απ’ τον χώρο του 3D, είτε τα έργα τους είναι δημιουργημένα μέσω Ai ή κώδικα ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο, να υποβάλλουν μέχρι και τρία έργα τους μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Για υποβολές και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές, παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα είτε να επικοινωνήσετε με το mofecy@gmail.com
https://www.animattikon.com/
https://www.instagram.com/animattikon_fest/