Αρχή

H Red Design Consultants κερδίζει το βραβείο Business Excellence 2013 του USIEC

Η Red Design Consultants επιβραβεύεται για άλλη μια φορά διεθνώς!
Αυτή τη φορά τα καλά νέα έρχονται από τις ΗΠΑ και το USIEC (United States Institute for Excellence in Commerce), ένα ανεξάρτητο Ινστιτούτο έρευνας, αξιολόγησης και αναγνώρισης των εταιρείων που τηρούν αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και προσφέρουν άριστες υπηρεσίες ή προϊόντα.

Η επιλογή της Red Design Consultants για την απονομή του βραβείου Business Excellence 2013 έγινε ανάμεσα σε εκατοντάδες εταιρείες που αξιολογούνται κάθε χρόνο από το USIEC.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης της κριτικής επιτροπής του USIEC, η Red Design Consultants έχει επιδείξει υποδειγματική συνέπεια στην τήρηση της επιχειρηματικής ηθικής και στις αξίες της για προσφορά ποιοτικών δημιουργικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών που αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των πελατών της στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Η Τζίνα Σεντούκα, Managing Director και Partner της Red Design Consultants δήλωσε: “Η προσπάθεια να υποστηρίξουμε και να προωθήσουμε αποτελεσματικά τα ελληνικά προϊόντα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην απαιτητική αγορά των ΗΠΑ, μέσα και από την ενεργό συμμετοχή μας στον οργανισμό The Hellenic Initiative, είναι πολύ σημαντική για εμάς και για τους πελάτες μας. Το γεγονός ότι αναγνωρίζεται στο σύνολο μας γεμίζει υπερηφάνεια και πίστη για να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά, πιο δημιουργικά, πιο αποτελεσματικά”.